fbpx

The Perks Of Being a Wallflower

November 14, 2020

Emang sih ya, film ini menceritakan tentang se-complicated itu high school life yang sebenernya nggak tentang how to get the best in class aja tapi juga how you care and relate to each other dan di film ini lebih ke how to survive at this stage of life . Film ini completely -as the the other western high school movies- menyajikan adegan all out. Up and down masa-masa SMA emang yang paling bisa bikin nostalgia.

Baca Selengkapnya
Previous Post:

Friend Zone (Thai Movie)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Tika Prahastini
I share everything about books, beauty, lifestyle, foods and other random things inside my head in Bahasa or English. Reach me on my blog or visit the links in there. Feel free to leave some comments for my blog improvement.
pencilfilm-playpicturecalendar-fullscreen
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram