fbpx

What you need to know about school in Taiwan | Eps. High School – NOCSH

7 May, 2021

I received a lot of question about my past experience in 僑中 NOC, some were planning to go there, some were already there, some were curious about this place πŸ™‚ And everytime I read the message, I feel so excited to share, lot of memories and the place who change me a lot.

Doesn’t matter sekarang kamu lagi planning untuk kesana, lagi bantu sodara keluarga even anak (eh ceu pembacaku ada yang emak2 loh ku bangga dia nanyain tentang sekolah buat anaknya), atau udah disana dan sedang survive mempertanyakan banyak hal – semoga sharing kali ini memberikan secercah harapan ya πŸ™‚

Beberapa repeated question that I received :

Aku di Indo belajarnya simplified mandarin, nanti kalo kesana susah banget gak ya?

Baca Selengkapnya

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fatima

Hi… Saya ada rencana mau enroll anak saya high school di NOCSH. Sekarang dia sekolah di JTS (Jakarta Taipei School). Apa saja persyaratannya? Apakah ada dormitory?

Chelsie
Tidak ada informasi member
pencilfilm-playpicturecalendar-fullscreen
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram